Kamerun

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Kamerun

Nemovitosti na prodej v Kamerunu
Kamerunská republika je unitární republikou Afriky. Jeho hlavním městem je Yaoundé. Kamerun hraničí s Nigérií na severozápad, Čad na severovýchodě, Středoafrická republika na východě, na jihovýchod Republikou Kongo a na jih Rovníková Guinea a Gabon.
Kamerun je rozvojová země, jeho populace roste tempem kolem 3% a následně s rostoucím růstem urbanizace. Tyto údaje vedou k nárůstu bytových jednotek, které obyvatelstvo potřebuje, a tudíž ke zvýšení nemovitostí určených k prodeji v Kamerunu.
Vláda, soukromé společnosti a jednotliví investoři se snaží překonat rostoucí závazky přes 100 000 kusů ročně prostřednictvím stálých investic do bydlení.

Máte-li zájem o koupi nemovitosti k prodeji v Kamerunu, městské oblasti, které nabízejí více možností, jsou: Yaoundé, Douala a Limbe.
Každé město má čtvrti, které se starají o bohaté obyvatelstvo, politické zástupce, vládní úředníky atd., Protože vítají nejlepší školy, nejlepší nákupní centra, zpevněné silnice, klidné oblasti, přístup do luxusních restaurací, obchodů, taxi, klinik atd. Cena nemovitostí prodaných v Kamerunu však převyšuje náklady na nemovitosti v kterémkoli evropském městě.

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 30102

Prodat Vila, Kamerun, Douala, Deido, Douala

15,136,800.00CZK
Prodat
Vila

700 m²
Božena Němcová majetek a luxus. Pro všechny vaše nákupy či pronájmy vil, bytů, pozemků a dalšího majetku v Kamerunu a Afriky obecně důvěra v naší roz...
Cod. 15806

Prodat Zemědělský statek, Kamerun, Douala, Akwa Palace, Akwa Palace

Reserved negotiation
Prodat
Zemědělský statek

2000 m²
250 metrických tun / tun za týden Obecný název - kukuřice, obilí, kukuřice, žlutá / žlutá kukuřice, bílá kukuřice / bílá kukuřice, kukuřice, makki,...
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB